Інструкція користувача розкрило «плюси» і «мінуси» Galaxy S21 FE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережу витекло керівництво користувача нового смартфона Samsung Galaxy S21 FE. У документі засвітилися основні особливості «фанатської» версії флагмана південнокорейського ТехноГігант.

Відповідно до джерела, майбутня новинка успадкує від оригінальної моделі такі функції, як захист від пилу і води за стандартом IP68, підекранний ультразвуковий сканер відбитків пальців, дисплей з частотою оновлення 120 Гц, технології Dolby Atmos і Wireless DeX, а також підтримку Samsung Pay і бездротової зарядки з функцією реверсу. 

При цьому Galaxy S21 FE НЕ буде оснащуватися слотом для карт microSD, а в коробці зі смартфоном покупець не знайде зарядного пристрою. Для підключення навушників власнику новинки доведеться використовувати порт USB Type-C або вбудований модуль Bluetooth. Очікується, що гаджет буде доступний як мінімум в чотирьох колірних варіантах: чорному, зеленому, фіолетовому і білому. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, в залежності від ринку, Galaxy S21 FE оснастять процесором Snapdragon 888 або Exynos 2100. Інші характеристики смартфона включають 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач об’ємом 128 або 256 ГБ і акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 25 Вт. Реліз новинки очікується вже в цьому місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.