Кияни перевірять на міцність екран нового флагмана Motorola

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Публічний краш-тест нового Moto Z2 Force відбудеться під час презентації смартфону в Києві. Чи витримає унікальна конструкція ShatterShield-екрану падіння з метрової висоти? Перевірити може кожен!

3 лютого в офлайн-гіпермаркеті «Розетка» на Петрівці на честь старту продажів смартфона Moto Z2 Forceв Україні можна буде на власні очі переконатися у міцності дисплею новинки і навіть виграти флагман Motorola та інші подарунки. Для цього потрібно лише кинути смартфон екраном униз з метрової висоти або взяти участь у вікторині.

Стійкий до ударів 5,5-дюймовий P-OLED-екран залишається неушкодженим навіть після падіння смартфона на асфальт, бетон чи іншу поверхню завдяки фірмовій технології MotorolaShatterShield. Гнучка матриця екрану кріпиться за допомогою стійкого до ударів з’єднання — ShockResistantElectricalInterconnect. Матриця має потрійний захист — ударостійкий сенсорний шар, запобіжне покриття з витривалого пластику і щільну заводську плівку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але це не єдина перевага нового флагмана. MotoZ2 Force уособлює поєднання останніх технологічних напрацювань Motorolaразом з улюбленим стилем Z-серії. Потужний процесор Snapdragon 835, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті, корпус із міцного авіаційного алюмінію 7000 серії, подвійна основна камера з функцією нейронної обробки даних. І, звісно, з Moto Z2 Force сумісні всі модулі MotoMods, що миттєво трансформують смартфон, наприклад, на камеру 360 градусів, проектор, ігрову консоль, потужний динамік або автономне робоче місце з мініатюрною клавіатурою.

Запрошуємо кинути виклик технології ShatterShield у Moto Z2 Force та взяти участь у публічному краш-тесті 3 лютого з 14-00 в офлайн-гіпермаркеті «Розетка» на Петрівці за адресою: проспект Степана Бандери, 6, Київ.

Для участі у краш-тесті необхідно зареєструватися за лінком:https://goo.gl/3E2ZRu

Подія на Facebook: https://goo.gl/CmdSUT 

Про Motorola

MotorolaMobility була придбана компанією Lenovo GroupHoldings у 2014 році. Штаб-квартира компанії знаходиться в Чикаго (США). MotorolaMobility є дочірньою компанією Lenovo і відповідає за розробку і виготовлення всіх фірмових смартфонів під брендом Moto. За підсумками 2016 року Motorola увійшла до трійки найбільш комфортних смартфонів на думку користувачів у щорічному рейтингу дослідницької компанії J. D. PowerandAssociates. А в 2017 році одна з найбільших у світі премій дизайну RedDotAward визнала лінійку флагманських смартфонів Moto Z та знімні модулі MotoMods кращими з кращих в категорії «Дизайн продукту».

Про Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) – технологічна компанія з капіталізацією 45 млрд. доларів США. Входить в список найбільших міжнародних компаній FortuneGlobal 500 і є лідером у розробці та виробництві інноваційних технологічних рішень для дому та бізнесу.

Підписуйтесь на наші новини в Facebook.

Інформація про компанію і продукцію також представлена ​​на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.