Samsung запустить масове виробництво флагманського смартфона Galaxy S22 вже в цьому році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Менше місяця тому Samsung представила відразу два нових флагмана – Galaxy Z Fold 3 і Z Flip 3. Але, як стало відомо, вже найближчим часом компанія почне масове виробництво своєї свіжої новинки – лінійки Galaxy S22.

За даними корейського видання The Elec , трапиться це вже в листопаді 2021 року. При цьому раніше, у вересні, IT-гігант візьметься за виробництво іншого свого флагмана – Galaxy S21 FE.

На даний момент про лінійці Galaxy S22 не так вже й багато інформації. Відомо лише, що дебют смартфонів відбудеться раніше очікуваного. У 2022 році Samsung проведе Unpacked не в лютому-березні, як зазвичай, а вже в січні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.