Слух: iPhone 13 виявиться в дефіциті відразу після анонса

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За даними галузевих джерел, після прем’єри iPhone 13 придбати новий смартфон зможуть далеко не всі бажаючі. І справа не в підвищеному попиті – як виявилося, проблеми виникли у ключових постачальників комплектуючих для пристроїв Apple.

Реклама

Від чергової хвилі епідемії коронавірусу постраждали відразу дві компанії. Murata Manufacturing – найбільший постачальник багатошарових керамічних конденсаторів, на частку якого припадає 40% світових відвантажень. Минулого тижня виробник був змушений закрити один з найбільших своїх заводів через 98 підтверджених випадків захворювань співробітників коронавірусів.

Крім того, японська Taiyo Yuden, що спеціалізується на електронній продукції, в цьому місяці також була змушена скоротити обсяги випуску на заводі в Малайзії. У зв’язку з пандемією, уряд країни вимагає від бренду залишити на заводі не більше 60% працівників. Вимушене скорочення персоналу дозволяє задіяти максимум 80% виробничих потужностей.

З чуток, відразу після виходу слід очікувати дефіциту нових смартфонів Apple. Про можливе підвищення цін у зв’язку з обмеженими обсягами поставок аналітики не повідомляють.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: