Відомий відеобогер потестував Samsung Galaxy Z Fold3 на міцність і стійкість до подряпин (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В руки «руйнівника смартфонів» Зака ​​Нельсона Samsung потрапила новинка Samsung Galaxy Z Fold3. Техноблогер взявся перевірити стійкість пристрою до різних екстремальних впливів, використовуючи перевірений арсенал: ніж, запальничку і власні руки.

Зовнішній дисплей смартфона покритий захисним склом Gorilla Glass Victis і відповідає рівню твердості в шість одиниць за шкалою Мооса. Основний же гнучкий екран хоч і став міцніший свого попередника, як і раніше покритий пластиковим захисним шаром, і може бути легко подряпаний. З цієї причини спеціально для нового пристрою Samsung розробила стилус S Pen Fold з амортизирующим механізмом, що знижує ступінь тиску на поверхню дисплея.

По периметру корпусу пристрою встановлена ​​металева рамка, яка легко дряпається звичайним канцелярським ножем. Спроба зіпсувати сканер відбитків пальців не вплинула на його працездатність. Перевірив блогер і реакцію смартфона на потрапляння значної кількості піску між половинками дисплея. Незважаючи на формальне відсутність захисту від пилу, шарнір пристрої продовжив працювати без скрипу і заклинювань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Добре показав себе гаджет і при спробі зігнути його в протилежний бік – петлі і дисплей смартфона витримали таке випробування, не отримавши ушкоджень. Різкі хлопки при закритті двох половинок також не привели до поломки. Витримали обидва дисплея і тривалий контакт з вогнем запальнички – на подив Нельсона, основний екран, незважаючи на верхній пластиковий шар, добре чинив опір нагріванню.

Підводячи підсумки ролика, техноблогер зазначив, що новий гнучкий смартфон Samsung дійсно отримав ряд конструкційних поліпшень і став значно міцніше свого попередника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.