iPhone 13 отримає посилені магніти Magsafe, режим зоряного неба і глибший матовий чорний колір

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Джерело з посиланням на Macrumors опублікував нову інформацію про смартфони серії iPhone 13, які повинні бути представлений вже менше, ніж через місяць.

Реклама

Повідомляється, що iPhone 13 отримає більш глибокий матовий чорний колір і колір бронзового золота. Графітовий колір на iPhone 12 Pro буде замінений на більш глибокий чорний, при цьому поверхня стане менш глянсовою.

Починаючи з iPhone 12, екосистема Magsafe буде все більше розвиватися і підтримувати інші аксесуари. Користувачі iPhone 12 скаржаться, що магніти Magsafe не завжди надійно утримують смартфон. Очікується, що в iPhone 13 будуть використовуватися більш потужні магніти.

Крім того, Apple не забуває про любителів фотографувати зоряне небо: спеціально для iPhone 13 був оптимізований астрономічний режим зйомки. Плоска рамка по периметру з нержавіючої сталі буде захищена від появи відбитків пальців.

Крім того, в смартфоні будуть використовуватися мікрофони з технологією формування променя, які дозволяє передавати більш якісний звук при прямих трансляціях і записи відеороликів.

За останніми чутками, презентація iPhone 13 відбудеться 14 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: