iPhone 13 зможе здійснювати дзвінки поза зоною покриття мережі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Аналітик Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) повідомив, що iPhone 13, які вийдуть восени, будуть використовувати супутники на низькій навколоземній орбіті, щоб забезпечити зв’язок навіть в тих місцях, де немає покриття 4G або 5G.

Реклама

Куо пояснив, що смартфони серії iPhone 13 отримають обладнання для підключення до супутників. За допомогою відповідного програмного забезпечення смартфони зможуть здійснювати дзвінки і відправляти повідомлення в місцях, де немає мережі.

Постачальник послуг супутникового зв’язку, який «з найбільшою ймовірністю буде співпрацювати з Apple в плані технологій і обслуговування», називається Globalstar.

Куо зазначив, що Apple налаштована «оптимістично» щодо тенденцій супутникового зв’язку. Компанія навіть створила спеціальну команду для дослідження і розробки відповідних технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: