Google висміяв відсутність роз’єму для навушників в смартфонах Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями Google випустив рекламний ролик на підтримку нового Pixel 5a 5G з натяком на пафосність презентацій Apple. На відео показаний звичайний 3,5 мм роз’єм для навушників, який в жартівливій формі описаний як щось незвичайне.

На двохвилинному відео показаний стандартний 3,5 мм роз’єм для навушників, а його геометрія жартівливо називається ідеальною фігурою і порівнюється з чорною дірою. Підключення навушників порівнюється зі стикувальним механізмом МКС. І все це передається в найвищому ступені – в стилі презентацій Apple.

І хоча «яблучна» компанія багато разів пояснювала, чому замінила звичний роз’єм на Lightning, в Google використовували цей момент, щоб пожартувати над конкурентом і підкреслити призначений для користувача досвід лінійки Pixel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначимо, смартфон Google Pixel 5a 5G отримав металевий корпус з захищений від води і пилу системою IP67. Він оснащений 6,3-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD. А також камерою 12 МП + 16 на задній панелі і акумулятором ємністю 4 680 мАг. Смартфон побудований на чіпі Qualcomm Snapdragon 765G, на ньому встановлена ​​чиста версія Android 11 і надійна система безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.