З’явилися подробиці про камери Samsung Galaxy S22 і Galaxy S22+

Моделі Galaxy S22 і Galaxy S22+ матимуть 50-мегапіксельну основну камеру і 3-кратний оптичний зум

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання GalaxyClub.nl опублікувало ексклюзивну інформацію про те, що смартфони Galaxy S22 і Galaxy S22 + будуть оснащені телеоб’єктивом з датчиком зображення роздільною здатністю 10 Мп, який забезпечить 3-кратний оптичний зум, а не гібридний зум епохи Galaxy S20 і S21.

Джерело додає, моделі Galaxy S22 і Galaxy S22 + матимуть 50-мегапіксельну основну камеру. Компанія, ймовірно, збереже в комплекті надширококутний модуль роздільною здатністю 12 Мп. На даний момент найбільша загадка пов’язана з фронтальними камерами. Всупереч попереднім чутками, серія Samsung Galaxy S22 повинна мати звичайну врізану в екран, а не подекранную камеру. В даний час технологія камери під екраном повинна залишатися ексклюзивною для лінійки Galaxy Z Fold.

Раніше повідомлялося, що в S22 Galaxy S22 + буде встановлений акумулятор ємністю 4500 мА • год, але поки невідомо, наскільки потужною буде зарядка. Велика частина смартфонів буде побудована на базі однокристальної системи Snapdragon 898, але деякі моделі отримають Exynos 220.

Минулого тижня те ж джерело повідомило , що новий флагманський смартфон Samsung Galaxy S22 Ultra отримає такі ж телеоб’єктиви, як встановлено в Galaxy S21 Ultra. Одні з двох об’єктивів буде перископну і запропонує 10-кратний оптичний зум. Обидва телеоб’єктива знову отримають 10-мегапіксельні датчики зображення, як це було і у Galaxy S21 Ultra

Вихід лінійки Galaxy S22 очікується на початку наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.