Huawei EMUI 12: новий інтерфейс і плавна робота

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Паралельно з переходом на HarmonyOS компанія HUAWEI продовжує просувати фірмову оболонку EMUI 12. Без попередніх анонсів ТехноГігант представив нову версію свого призначеного для користувача інтерфейсу для мобільних пристроїв.

Перше і найбільш помітна зміна в оновленій прошивці – мінімалістичний і більш реалістичний інтерфейс. Він пропонує три колірних фону на вибір – білий, чорний і синій. У користувачів також з’явилася можливість налаштовувати насиченість і розмір шрифтів. Крім того, HUAWEI підкреслила, що акцент в інтерфейсі прошивки був зроблений на природності рухів.

EMUI 12 забезпечує легкий доступ до панелі управління, що дозволяє швидко змінювати налаштування гучності відтворення музики, управляти роботою модулів Bluetooth і Wi-Fi, а також підключатися до інших пристроїв, значки яких зібрані в розділі Device +. Він спрощує взаємодію між гаджетами HUAWEI – користувачі зможуть швидко коннектіться до планшета або ПК, використовуючи їх, наприклад, для перегляду фотографій або редагування файлів прямо на смартфоні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одним нововведенням в EMUI 12 стало оновлене додаток для відеодзвінків MeeTime. Крім поліпшених параметрів конфіденційності, воно отримало можливість перемикання на смарт-екран і назад на мобільний пристрій практично без затримки. Нарешті, користувачі EMUI 12 зможуть розблокувати свої смартфони за допомогою розумних годин або ноутбука.

Дорожня карта релізу EMUI 12 і список підтримуваних пристроїв будуть оголошені компанією пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.