Oppo випадково розкрила дату презентації ColorOS 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як правило, джерелом витоків про нову продукцію виробників смартфонів стають люди. Але часом інсайдером може виявитися і цифровий персонаж: так, дату релізу нової прошивки OPPO ColorOS 12 «розробив» Breeno – віртуальний асистент для гаджетів компанії.

Як виявилося, до недавнього часу досить було поставити голосовому помічнику питання «Коли вийде ColorOS 12», і дізнатися точну дату події – 13 вересня. Незабаром ця лазівка ​​була прикрита розробниками, і тепер він ухильно відповідає на те ж питання фразою: «стежте за оновленнями».

На думку інсайдерів, OPPO дійсно планувала випустити нову прошивку в середині вересня, але через сумніви в готовності збірки вважала за краще не оголошувати про релізі. За попередньою інформацією, ColorOS 12 візуально буде нагадувати попередню версію, але її інтерфейс отримає ряд нововведень. Однією з головних фішок системи стане підтримка безшовного багатоекранного режиму роботи для декількох пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що для прискорення розробки нової прошивки OPPO навіть найняла співробітників Smartisan і Meizu, які брали участь у створенні оболонок FlymeOS і Smartisan OS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.