Майбутній флагман Lenovo отримає Snapdragon 898

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі почали поширюватися деякі подробиці про майбутні флагмани китайської компанії Lenovo – Legion 3 Pro.

Нагадаємо, що буквально навесні поточного року компанія анонсувала Legion 2 Pro, однак, за даними інсайдерів, компанія вже працює над реалізацією Legion 3 Pro.

Подробиці про майбутню новинку стали відомі завдяки главі Lenovo China Mobile Division Чену Джину (Chen Jin). Він поділився на своїй сторінці в соцмережі Weibo публікацією, в якій зазначив, що Legion 3 Pro буде працювати на базі процесора Qualcomm з кодовим номером SM8450. А згідно з раніше оприлюдненими витокам, іншою назвою SM8450 є Snapdragon 898.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім іншого повідомляється, що чіп в Legion 3 Pro буде оснащений флагманським графічним процесором з поліпшеною працездатністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.