Офіційно підтверджено вихід недорогого Samsung Galaxy S21 FE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація очікуваного багатьма Samsung Galaxy S21 FE може відбутися вже найближчим часом – смартфон помітили помічений в базі Google Play. Завдяки цьому підтвердилося не тільки існування пристрою, але і частина технічних характеристик.

Виходячи з представленої інформації, Samsung Galaxy S21 FE отримає процесор Snapdragon 888 (SM8350) з максимальною тактовою частотою 2,8 ГГц, а не більш потужний Snapdragon 888+, чутки про що з’явилися останнім часом. Крім того, смартфон буде доступний у версії з 6 ГБ оперативної пам’яті. Як очікується, це буде базова конфігурація, тому варто чекати варіанти і з великою кількістю ОЗП. Поставлятися апарат буде з Android 11.

З інших джерел відомо, що Galaxy S21 FE отримає 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, акумулятор ємністю 4500 мАг і основну камеру з роздільною здатністю 64 Мп. Зовнішність смартфона вже була розкрита надійними інсайдерами. Він буде максимально схожий на звичайний Galaxy S21.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата презентації новинки поки не повідомляється, але з урахуванням появи смартфона в Google Play чекати залишилося зовсім недовго.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.