Windows 11 стабільно запрацювала на Xiaomi Mi 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Windows 11 запустили на Xiaomi Mi 8, при цьому ОС стала працювати набагато стабільніше. Вперше нову операційну систему встановили на смартфон ще на початку минулого місяця ентузіасти з Китаю, але пристрій повноцінно не функціонувало. Зараз блогери відзначили суттєвий прогрес в його роботі.

Вдалося завантажити майже всі необхідні драйвери, завдяки чому заробили неактивні раніше модулі Wi-Fi і Bluetooth. Хоча з останнім все ще є проблеми. Також виявилося, що графічний процесор поки не може запускати x64-програми. Але ентузіасти впевнені, що в подальшому вдасться виправити цю та інші залишилися помилки, оскільки в цілому система працює стабільно.

Примітно, що крім Xiaomi Mi 8 і Lumia 950 XL , під керуванням ОС Windows 11 працює ще кілька смартфонів, які побудовані на базі процесора Snapdragon 845. Мова йде про OnePlus 6, OnePlus 6T, Xiaomi Mi Mix 3, Pocophone F1, Meizu 16, Meizu 16 Plus, Hammer Nut R1, Black Shark, OPPO Find X, Xiaomi Mix2S, LG G7, Samsung S9 +, Nubia X, Nokia 9 PureView і ASUS ZenFone 5Z.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.