Samsung почала «ламати» камери в нових смартфонах при спробі їх перепрошити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Samsung представила новий Galaxy Z Fold3 з гнучким екраном. Спільнота розробників XDA Developers, звичайно, зацікавилося можливістю розблокування його завантажувача і виявило дещо неприємне.

Samsung вже давно ускладнює root-доступ, але тепер компанія ввела ще один бар’єр. Samsung відключає камери на Galaxy Z Fold3 після того, як користувач розблокує завантажувач.

Раніше ентузіасти могли зіткнутися з тим, що втратять гарантію, позбудуться Samsung Pay і функцій безпеки на пристрої Samsung. Тепер же до вороху цих проблем додається непрацююча камера. І змиритися з цим вже занадто важко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначається, що після відповідних маніпуляцій перестають працювати навіть сторонні додатки для камери і розблокування по обличчю. Повторна блокування завантажувача змушує камеру працювати знову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.