Доступний флагман Xiaomi Mi 11T отримав дату презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім недавно Xiaomi представила Mi Mix 4 і Mi Pad 5 Pro, але в компанії вже почали підготовку до наступної презентації. Китайський виробник оголосив дату проведення заходу, присвяченого запуску нових пристроїв. Як очікується, мова йде про продовження популярної лінійки смартфонів.

Нова презентація відбудеться вже через три тижні – 15 вересня. У компанії обіцяють, що це буде захоплююча подія для всіх нас. Виробник поки не уточнює, що саме нам покажуть в цей день, але численні чутки вказують на анонс серії Xiaomi Mi 11T.

Як очікується, Xiaomi Mi 11T Pro отримає AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц і процесор Snapdragon 888, акумулятор на 5000 мАг з підтримкою 120-ватної зарядки. Що стосується звичайного Mi 11T, то йому приписують такий же екран, а ось в якості апаратної платформи буде використовуватися MediaTek Dimensity 1200. Камера в смартфонах може бути потрійний з головним сенсором на 64 Мп, ультрашіріком на 8 Мп і тельовіком з 3-кратним оптичним наближенням .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість новинки поки не повідомляється, але гаджети T-серії завжди позиціонувалися як потужні пристрої по відносно невеликій ціні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.