Нові склаані флагмани Samsung виявилися в 10 разів популярнішим торішнього Galaxy Z Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Близько двох тижнів тому Samsung провела презентацію Unpacked, на якій представила відразу два нових складних смартфона – Galaxy Z Fold 3 і Z Flip 3. Пристрої вийшли цікавими і, судячи по свіжій інформації, вкрай популярними у покупців.

Так, за даними інтернет-інсайдерів, на сьогоднішній день загальна кількість попередньо замовити складних новинок Samsung становить близько 800 тис смартфонів. Тут мова йде як про версії залоченних під конкретних операторів, так і про розблокованих модифікаціях, пише Gizmochina.

Для порівняння, минулорічний Galaxy Z Fold 2 в рамках замовлення придбали 80 тис осіб – в 10 раз менша кількість людей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окремо варто відзначити, що молоді більше серед покупців Galaxy Z Flip 3 – їх 57% від загального числа попередньо замовити. У Galaxy Z Fold 3 цей показник знаходиться на рівні 49%. Важливе уточнення: тут під «молоддю» розуміються люди у віці від 20 до 30 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.