У наступному році Apple випустить новий iPhone SE з підтримкою 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На наступний місяць, якщо вірити численним джерелам, запланований анонс оновленої серії смартфонів Apple. Експерти вже оцінюють їх ринкову перспективу, а також будують прогнози щодо розвитку компанії в цілому. Поштовх до зростання популярності iPhone в наступному році забезпечить появу версії SE з підтримкою мереж 5G, як вважають фахівці JP Morgan.

На думку представників цього інвестиційного банку, в наступному році на ринку повинна з’явитися модель iPhone SE з підтримкою 5G, яка підштовхне до оновлення смартфонів тих, хто розраховував отримати мобільний пристрій Apple, здатне працювати в мережах п’ятого покоління, але при цьому не сильно переплачувати. Якщо в цьому році Apple продасть близько 246 млн смартфонів, то в наступному обсяги продажів iPhone зможуть досягти порівнянної величини саме за рахунок появи iPhone SE з підтримкою 5G.

Для поточного року обсяг продажів в 246 млн штук повинен стати рекордним. У календарі Apple 2022 фіскальний рік почнеться в жовтні поточного. На думку фахівців JP Morgan, в наступному фіскальному році компанія зможе виручити $ 377,6 млрд, що на 5% більше прогнозованого обсягу виручки Apple в поточному фіскальному році. У 2023 році, на думку авторів аналітичної записки, виручка Apple виросте послідовно ще на 7%. Мета по курсової вартості акцій компанії автори прогнозу встановлюють на рівні $ 180 за поточне значення $ 146,7.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.