У Honor хочуть зареєструвати свою дочірню компанію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor отримав друге життя після злиття з техгігантом Shenzhen Zhixin New Information Technology, незважаючи на санкції від США. Тепер же керівництво бренду заявило, що хоче зареєструвати свою дочірню компанію.

Рада директорів компанії Honor, спочатку заснованої як частина Huawei, оголосив про створення суббренда під назвою Xingyao Terminal Co. Ltd. В даний час не надходило інформації про цілі та продукції, яку планують випускати, але інсайдери кажуть про можливе виробництво носяться гаджетів. З великою ймовірністю мова йде про “розумних” годиннику, фітнес-браслетах, аксесуарах для смартфонів і інших пристроях з бездротовими локальними або віддаленим підключенням до інших комп’ютерів.

Сама ж Honor була дочірньою компанією Huawei аж до кінця 2020 року, випускаючи електронну продукцію – смартфони, ноутбуки та навушники, орієнтовані в основному на молодіжну аудиторію. Згодом техгігант виявився під жорсткими санкціями США, що змусило його продати суббренд інший китайської корпорації. Це дозволило вивести популярну продукцію з-під обмежень на глобальному ринку і вберегти головну фірму від цілком можливого банкрутства.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.