iPhone 13 буде ще успішніший, ніж iPhone 12 – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По всьому світу за перші сім місяців цього року продали понад 100 млн моделей iPhone 12. Попереднього покоління на досягнення цієї цифри треба було на два місяці більше. Але є передумови до того, що iPhone 13, який представлять цієї восени, виявиться ще популярнішим.

ProMotion, зменшений «чубчик» і Always-on Display

Судячи з недавнім опитуванням власників айфонів в США, 43,7% користувачів хочуть оновитися до iPhone 13. Список очікуваних функцій серед респондентів розподілилися так:

  • підвищена частота оновлення зображення на дисплеї (22%);
  • підекранний сканер Touch ID (18,2%);
  • Always On Display (16%);
  • зменшений виріз в екрані (10,9%);
  • збільшена ємність акумулятора (8,3%);
  • місткий накопичувач аж до 1 ТБ (8,1%).

Також у переліку виявилися нові фотоможливості, більш продуктивний процесор і додаткові забарвлення корпусів iPhone 13. Якщо вірити чуткам, все це дійсно з’явиться в наступному поколінні (крім подекранного Touch ID).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак є й інші причини, за якими тринадцяту лінійку айфонів особливо сильно чекають.

iPhone 13 буде ще успішніше, ніж iPhone 12. І ось чому

Дефіциту не буде

З весни 2020 року триває глобальна нестача мікросхем, викликана безліччю причин: від пандемії і різкого попиту на техніку під час відаленої роботи до торгової війни Штатів і Китаю. Дефіцит комплектуючих торкнувся і серії iPhone 12, яку було не так просто знайти в продажу, як попередні гаджети. Купертіновской компанії навіть довелося перенести презентацію з вересня на жовтень. В 2021-му ситуація має покращитися: Apple змогла зорієнтуватися і знизити вплив кризи. Про це Тім Кук розповів в липні.

Багато старих моделей у використанні

В середині минулого року серед найпопулярніших моделей iPhone були «сімка» і «вісімка» . Це старі смартфони, практично вичерпали ресурс. Більшість їх власників замислюється про заміну апарату, поглядаючи в бік майбутнього сімейства айфонів. iPhone 12 теж добре продавалися за рахунок оновлення старих пристроїв – зростання таких замовлень виявилося двозначним . Моделі iPhone 13 напевно продовжать тренд.

iPhone 13 буде ще успішніше, ніж iPhone 12. І ось чому

А що вважає Apple?

Керівництво «яблучного» гіганта теж впевнене в успіху прийдешніх гаджетів, а тому збільшує обсяги їх виробництва. Apple розраховує, що до кінця року буде зібрано 90 млн телефонів, хоча зазвичай замовлення становить близько 75 млн. У відповідь на це партнери купертіновскої корпорації наймають більше робітників і підвищують бонуси для нових співробітників .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.