Наступний флагман Samsung Galaxy S22 Ultra отримає застарілу камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з відомостями інсайдерів, Samsung може не запропонувати поліпшень в системі камер свого майбутнього флагмана Galaxy S22 Ultra. Він може зберегти «залізо» моделі S21 Ultra.

Якщо вірити свіжій інформації , в наступному флагманський смартфон Samsung залишиться 108-Мп основна камера. Доповнювати її будуть перископну модуль на 10 Мп з десятикратним зумом, телефото модуль на 10 Мп з триразовим зумом і ультраширококутною на 12 Мп.

Ці ж інсайдери раніше також розповіли про камерах в моделях S22 + і S22. Обидва смартфони отримають новий датчик зображення на 50 Мп, телефото модуль на 12 Мп з триразовим оптичним зумом і ультрашірокоуголку на 12 Мп. Тобто камери у цих двох смартфонів покращаться куди істотніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.