Samsung Galaxy S22 Ultra може розчарувати: прогрес побачать тільки власники старих смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє GalaxyClub.nl, новий флагманський смартфон Samsung Galaxy S22 Ultra отримає такі ж телеоб’єктиви, як встановлено в Galaxy S21 Ultra. Одні з двох об’єктивів буде перископний і запропонує 10-кратний оптичний зум.

Більш того, схоже, що обидва телеоб’єктива знову отримають 10-мегапіксельні датчики зображення, як це було і у Galaxy S21 Ultra. Поки що невідомо який коефіцієнт масштабування запропонує другий модель, але джерело вважає, що зум може бути 3-кратним, як у нинішнього флагмана.

Джерело додає, що таке рішення Samsung є цілком зрозумілим, тому ті, хто купить Samsung Galaxy S21 Ultra в цьому році, навряд чи планують купувати новий флагман в наступному. Однак при переході на Samsung Galaxy S22 Ultra з Galaxy S20 або Galaxy S10 користувачі помітять істотний прогрес.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також джерело підтверджує попередню інформацію про те, що Galaxy S22 і S22 + матимуть 50-мегапіксельну основну камеру і 12-мегапіксельну ширококутну камеру. До того ж Samsung встановити в цих двох моделях 10-мегапіксельну фронтальну камеру.

Презентація лінійки очікується на початку наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.