OnePlus 9 RT і прошивка OxygenOS 12: дата анонса і інші подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стверджують інсайдери, в цьому році OnePlus не випустить флагманський смартфон з приставкою T. Втім, без новинок асортимент бренду не залишиться: компанія, згідно з недавнім звітом, представить модель OnePlus 9 RT – модифіковану версію вийшов недавно OnePlus 9R.

За даними джерел мережі, «серцем» смартфона стане восьмиядерний процесор Snapdragon 870. Крім того, новинку приписують AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої 65-ватної зарядки і тильну камеру з головним 50-мегапіксельним сенсором Sony IMX766.

Крім того, очікується, що OnePlus 9 RT стане першим пристроєм бренду під управлінням нової прошивки OxygenOS 12 на базі Android 12. Інсайдери вже назвали ряд особливостей оболонки. Зокрема, повідомляється про таке нововведення, як плаваючі вікна – користувачі зможуть змінювати їх розмір і розміщувати їх в будь-якій точці дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У складі оболонки прогнозується поява магазину тим, а також спеціального режиму Hidden Space для безпечного зберігання документів, фотографій і додатків. Доступ до них можна буде отримати тільки після введення пароля. Крім того, в OxygenOS 12 з’явиться оновлене меню налаштувань з більш продуманими категоріями і ряд додаткових функцій, пов’язаних з конфіденційністю.

Анонс OnePlus 9 RT в Індії і Китаї очікується вже в жовтні 2021 року. Вартість та інші специфікації новинки поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.