iPhone X залишився неушкодженим після падіння з висоти 3,5 км

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Один з власників iPhone X поділився незвичайною історією, яка доводить живучість смартфона Apple. Так, за його словами, апарат випав з висоти 3,5 км і залишився після цього неушкодженим.

Реклама

Користувач повідомив, що в той день він здійснював політ на своєму літаку Diamond DA40 з Колорадо-Спрінгс в Атланту. У якийсь момент він вирішив зафіксувати хмару на свій смартфон, для чого відкрив невелику форточку. Він зазначив, що тримав пристрій на відстані, щоб його не засмоктало в форточку, проте уникнути цього все таки не вдалося через турбулентність. За словами користувача, в момент падіння смартфона літак знаходився на висоті 3,5 км, пересуваючись зі швидкістю близько 280 км / г.

Вже на землі він вирішив спробувати удачу і, озброївшись старим iPhone 6s, відправився на пошуки смартфона, який, на подив, все ще подавав сигнал. В результаті з’ясувалося, що смартфон впав в поле з соєвими бобами. Але що більш цікаво, iPhone X продовжив нормально працювати після цього інциденту. Судячи з усього, врятувало смартфон наявність чохла, а також кущі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: