iPhone X залишився неушкодженим після падіння з висоти 3,5 км

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з власників iPhone X поділився незвичайною історією, яка доводить живучість смартфона Apple. Так, за його словами, апарат випав з висоти 3,5 км і залишився після цього неушкодженим.

Користувач повідомив, що в той день він здійснював політ на своєму літаку Diamond DA40 з Колорадо-Спрінгс в Атланту. У якийсь момент він вирішив зафіксувати хмару на свій смартфон, для чого відкрив невелику форточку. Він зазначив, що тримав пристрій на відстані, щоб його не засмоктало в форточку, проте уникнути цього все таки не вдалося через турбулентність. За словами користувача, в момент падіння смартфона літак знаходився на висоті 3,5 км, пересуваючись зі швидкістю близько 280 км / г.

Вже на землі він вирішив спробувати удачу і, озброївшись старим iPhone 6s, відправився на пошуки смартфона, який, на подив, все ще подавав сигнал. В результаті з’ясувалося, що смартфон впав в поле з соєвими бобами. Але що більш цікаво, iPhone X продовжив нормально працювати після цього інциденту. Судячи з усього, врятувало смартфон наявність чохла, а також кущі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.