Vivo випустить два недорогих смартфона з акумуляторами по 5000 мАг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найближчим часом асортимент компанії vivo поповниться двома новими смартфонами. Моделі vivo Y33s і vivo Y21 поки ще не представлені офіційно, але в мережі вже з’явилися докладні технічні характеристики обох апаратів і навіть зображення, що розкривають їх дизайн.

Згідно представленої інформації, vivo Y33s отримає 6,58-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD, процесор MediaTek Helio G80, 8 ГБ оперативної пам’яті з ще 4 ГБ додатковими віртуальними, накопичувач на 128 ГБ з підтримкою microSD до 1 ТБ і акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою 18-ватної швидкої зарядки. У смартфоні буде основна камера на 50 Мп і пара додаткових модулів по 2 Мп. Сканер відбитків пальців вмонтують в кнопку включення.

Модель vivo Y21 в офіційних промоматеріалах позиціонується як найтонший смартфон з акумулятором на 5000 мАг в своєму класі. Судячи з характеристик, це виявиться бюджетний апарат. У ньому буде 6,51-дюймовий екран з роздільною здатністю HD +, процесор початкового рівня MediaTek Helio P35, 4 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 128 ГБ з можливістю розширення і основна камера на 13 Мп з допоміжним двомегапіксельну модулем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва смартфони будуть працювати під управлінням Funtouch OS 11.1 на базі Android 11. Ціни і терміни появи новинок у продажу поки не уточнюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.