Смартфони на Android 12 будуть заряджатися до 100% точно до часу спрацьовування будильника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про це в Google заявили порталу 9to5google. Як повідомляється, мова йде про зміну функції швидкої зарядки батареї в смартфонах лінійки Pixel.

Як зазначає видання, в лінійці Pixel батарея заряджала швидко до 80%, а потім сповільнювалася, щоб повністю зарядитися до ранку. Але при цьому все одно повна зарядка відбувалася за кілька годин до того, як спрацьовував будильник, і батарея продовжувала залишатися підключеної до мережі, що впливає на термін її роботи. В Google помітили цей момент і в Android 12 ця функція повинна стати повністю адаптований.

Передбачається, що алгоритм роботи буде таким: користувач виставляє будильник, система розраховує час так, щоб батарея була повністю заряджена за 30-90 хвилин до часу підйому. Але виходячи з процесу зарядки, система буде рекомендувати певний проміжок, в який краще поставити телефон на зарядку – не пізніш 21:00, а встановити будильник – на 5-10 ранку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначається також, що в Google вирішили переглянути цю ситуацію через скарги користувачів на проблеми з існуючою моделлю зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.