Смартфони

iPhone 13 отримає збільшений акумулятор

Share

Перед вересневим анонсом нових смартфонів Apple серії iPhone 13 продовжують з’являтися відомості про характеристики новинок. Тайванська компанія TrendMicro підтверджує інформацію про збільшеною ємності акумуляторів, а також про ціну нових пристроїв.

За даними TrendMicro, в прийдешній серії флагманських смартфонів від Apple будуть суттєві оновлення обладнання. Перш за все, мова йде про однокристальну систему Apple A15 Bionic, який виготовляється за нормами 5-нанометрового технологічного процесу.

TrendMicro підтверджує, що смартфон серії iPhone 13 підтримуватимуть діапазон mmWave 5G за межами США. Телефони отримали нову компоновку, завдяки якій вдалося встановити в них акумулятори збільшеної місткості. Згідно з попередніми даними, iPhone 13 Pro Max отримає батарею на 4352 мА • год (замість 3687 мА • год у iPhone 12 Pro Max), iPhone 13 і iPhone 13 Pro з однаковими екранами отримають акумулятори ємністю 3095 мА • год (замість 2815 мА • год ). Ємність акумулятора iPhone 13 mini збільшиться з 2227 до 2406 мА • год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також джерело пише, що нові iPhone 13 підтримуватимуть технологію швидкої зарядки потужністю 25 Вт. При цьому iPhone 12 підтримує 22-ватну зарядку, хоча Apple продає зарядний пристрій потужністю всього 20 Вт. Крім того, підтверджується, що iPhone 13 буде оснащений лазерним далекоміром.

Що стосується дизайну, то всі смартфони отримають зменшений виріз для фронтальної камери, а також трохи змінений блок основної камери (у молодших моделей два модуля будуть розташовуватися по діагоналі, а у старших камери стануть більше). Екран старших моделей буде підтримувати адаптивну частоту оновлення зображення від 1 до 120 Гц, крім того, компанія збільшить ємність флеш-пам’яті до 1 ТБ.

Що стосується цін, то джерело стверджує, що серія iPhone 13 в цьому плані не буде відрізнятися від iPhone 12 поточного покоління.

Вранці ми повідомляли про те, що компанія Apple з метою економії купує датчики і виконує складання камер для iPhone на виробничих лініях Focxonn.

Презентація iPhone 13 очікується в вересні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Компанія Huawei зіткнулася з новими обмеженнями США

    Міністерство торгівлі США оголосило про подальше посилення експортних обмежень для китайського технологічного гіганта Huawei. Цей…

    14.05.2024

    Навіщо виробники клеять захисні плівки на скло смартфонів

    Виробники зазвичай не обмежуються захисним склом, що прикриває екран смартфона, і клеять на них ще…

    14.05.2024

    Названо головну причину терміново оновити iPhone до iOS 17.5

    Вчора відбувся реліз iOS 17.5 для користувачів сумісних моделей iPhone. Це одне з останніх оновлень…

    14.05.2024

    Apple розкрила таємницю, чому компанія не випускає MacBook із сенсорним екраном

    Нещодавно вийшли перші огляди iPad Pro і в них приділяється багато уваги новим дисплеям OLED,…

    14.05.2024

    Чи є в iPad Air (2024) дисплей із частотою 120 Гц

    На заході Let Loose компанія Apple анонсувала дві нові моделі iPad Air, одна з яких…

    14.05.2024

    Google урізала флагманський чіп Tensor G3 у недорогому Pixel 8a

    Новий смартфон Google Pixel 8a, хоч і базується на тій же платформі Tensor G3, що…

    14.05.2024