Концепт розсувного смартфона Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явився новий патент Samsung, що описує смартфон. Через кілька днів дизайнери LetsGoDigital показали, як міг би наживо виглядати телефон південнокорейської компанії.

Кілька китайських компаній вже зареєстрували патенти на розкладаючі смартфони, демонструючи нову технологію в концептуальних пристроях власного виробництва. Судячи з усього, Samsung вирішила не поступатися TCL і OPPO і запатентувала новий складаний смартфон.

Дисплей розширюється назовні і аналогічний тому, що можна було побачити у OPPO X 2021, а сам екран збільшується на 50%, що перетворює апарат в повноцінний планшет. У цей момент дисплей залишається без підтримки і годиться тільки на міцність корпусу і акуратність власника. Теоретично він передбачає використання стилуса S Pen, але сам телефон буде нестійкий через нестандартну конструкції. Перехід між складеним і розгорнутим станом забезпечується за допомогою багатоважельних шарнірних конструкцій, плівки з еластичних матеріалів і спеціального ролика.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі є три камери, а під дисплеєм-фронтальна селфі-камера. Розкладання і складання здійснюється за допомогою спеціального інтерфейсу в системі. Потрібно розуміти, що це всього лише концептуальний дизайнерський проект. Точних даних про вихід подібного смартфона виробництва Samsung поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.