Xiaomi розповіла, коли обжене Samsung з продажу смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi вийшла на друге місце по продажах смартфонів у світі і перше місце в Європі. Відповідно до заяв керівництва, вже через три роки компанія зможе зайняти місце лідера в світовому рейтингу.

За словами генерального директора і засновника Xiaomi Лей Цзюня, сьогодні перед компанією стоїть амбітна мета утриматися на другому місці на світовому ринку. Після цього можна дивитися в майбутнє, а через три роки розраховувати на лідерство в секторі мобільних телефонів. Мова була присвячена випуску першого смартфона, що трапилося 10 років тому.

Лей Цзюнь нагадав, що ще в 2014 році обіцяв за 10 років перетворити Xiaomi в найбільшого виробника смартфонів, і не збирається відмовлятися від своїх слів. Варто враховувати, що поточним успіхом Xiaomi зобов’язана проблемами, що виникли у HUAWEI. В даний час доля компанії неясна, ну а Xiaomi поки відчуває себе відмінно, плануючи вкласти $ 10 мільярдів у розвиток ринку електромобілів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На святкуванні річниці виходу першого смартфона Mi 1 Xiaomi пообіцяла повернути гроші всім, хто купив цей апарат 10 років тому. Відомо, що всього було продано 184 600 примірників Mi 1 за ціною тисячу дев’ятсот дев’яносто дев’ять юанів, що відповідає $ 308. На такий щедрий подарунок виділили суму в розмірі $ 57 мільйонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.