iPhone SE прогнозують незначне оновлення, якщо воно взагалі буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В той час, як слухи про iPhone SE наступного покоління продовжують гуляти мережею, аналітик Ming-Chi Kuo від KGI Securities говорить, що він не впевнений, що у Apple є ресурси для дебюту четвертої моделі iPhone всього за кілька місяців.

Минулої осені дебютували iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X.  Apple, по чуткам працює над iPhone наступного покоління. Було припущено, що телефон може бути представлений в першій половині 2018 року.

Куо, сказав, що Apple навряд чи зможе мати достатні запасні ресурси для розробки нового дебюту моделі iPhonе з початку цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Apple зробили таку велику роботу, і ми вважаємо, що затримка iPhone X, яка мала найсуворіший дизайн, показує, що Apple не має достатніх ресурсів для розвитку», – написав він.

Куо не виключає можливість «iPhone SE 2» повністю, але він сказав, що якщо він буде оновлений в найближчі кілька місяців, зміни, швидше за все, будуть незначними. Він не очікує таких оновлень, як бездротова зарядка, тривимірна сенсорна камера або перехресний дисплей, тому що ці оновлення будуть підривати більш преміальні моделі, такі як iPhone 8 і iPhone X.

Зауваження Куо, схоже, у відповідь на недавній слух, в якому передбачалося, що  iPhone SE похвалиться склом для бездротової зарядки. Також було висловлено припущення, що телефон скоро поступить у виробництво і розпочнеться його постачання в травні або червні.

Якщо в цьому році Apple випустить новий iPhone SE, Куо думає, що зміни будуть незначними, наприклад, буде більш швидкий процесор для запуска очікуваного «iOS 12». Він попереджає, що зміни можуть бути такими незначними, що більшість споживачів можуть їх не помітити.

Протягом багатьох років Куо був головним джерелом майбутніх чуток про Apple, створюючи респектабельний потужний список в прогнозуванні того, куди буде йти компанія. Він вважає, що Apple покажуть три нові iPhone цієї осені: гігантський 6-дюймовий «iPhone X Plus» розміром з 6 дюймів, iPhone X наступного покоління і дешевшу 6.1-дюймова модель з ЖК-дисплеєм та Face ID, без головної кнопки.

за матеріалами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.