Смартфони

Xiaomi представила бездротову зарядну станцію на 100 Вт

Share

Xiaomi без зайвого шуму запустила нову бездротову зарядну станцію потужністю 100 Вт в Китаї. Вона називається Mi 100W Wireless Charging Stand. Це покращена версія Mi 80W Wireless Charging Stand, яка була представлена ​​в березні.

Нова зарядка майже ідентична старої. Відмінності полягають в швидкості, кольорі та рівнях безпеки. Смартфон можна помістити на пристрій вертикально або горизонтально.

Як слід з назви, новий зарядний пристрій має максимальну вихідну потужність 100 Вт, на відміну від 80 Вт у старого зарядного пристрою. Цікаво, що жоден з продуктів Xiaomi не може заряджати без проводу з такими показниками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка має додаткові рівні захисту, в тому числі від перегріву. У зарядного пристрою є дві котушки і динамічний кулер. Аксесуар використовує стандарт Qi, тому може застосовуватися для зарядки майже будь-якого підтримуваного пристрою. Однак тільки смартфони Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra і Mi MIX 4 можуть використовувати режим Ultra-Fast Wireless Charging Mode. Тобто ці пристрої можуть заряджатися за своєю максимальної потужності. Компанія стверджує, що Mi MIX 4 зарядиться повністю всього за 28 хвилин за допомогою Mi 100W Wireless Charging Stand.

Пристрій оцінено в $ 92.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024

    Названо найшвидший суперкомп’ютер для штучного інтелекту

    Американський суперкомп'ютер Aurora став найпотужнішим у світі для роботи із завданнями штучного інтелекту. Його продуктивність…

    13.05.2024