Apple економить на iPhone 13: компанія вибрала більш дешевий метод виготовлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє The Elec, Apple змінила процес виробництва модулів камер для iPhone 13. До минулого року Apple закуповувала модулі здвоєних і потрійних камер у своїх постачальників LG InnoTek, Sharp і O’Film, які були попередньо зібрані, після чого встановлювалися в смартфони. Тепер же джерело повідомляє, що південнокорейський постачальник Hyvision System буде поставляти Focxonn «обладнання для перевірки модулів камери».

Це обладнання використовується для перевірки суміщення осей різних датчиків камери. Це говорить про те, що Apple більше не отримуватиме складені модулі камер, а буде купувати окремі датчики камери і виконує складання на виробничих лініях Focxonn. Джерело додає, що таке рішення було прийнято для економії коштів.

Hyvision буде поставляти свої комплекти для перевірки камер і 3D-датчиків компанії LG InnoTek, а також комплекти для перевірки центрування для Foxconn. Устаткування перевіряє, чи правильно вирівняні оптичні осі ширококутної, надширококутної і телеоб’ектівной камер.

Повідомляється, що Apple замовила у своїх постачальників досить компонентів для виробництва 90 мільйонів iPhone 13. Elec зазначає, що це на 20% більше, ніж було замовлено комплектуючих для виробництва iPhone 12 в минулому році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.