Тисячі фанатів Samsung просять не випускати Galaxy S22

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Настільки дивна на перший погляд прохання отримала сильний відгук серед багатьох шанувальників південнокорейського бренду. Вони вважають, що компанії варто чергувати випуск своїх популярних лінійок смартфонів, а не відмовлятися від якоїсь з них на користь інших. Звичайно ж, мова йде про серії Galaxy Note.

Відповідна петиція була створена на порталі Change.org  авторами сайту SamMobile. Вони вважають, що у лінійки Galaxy Note є мільйони фанатів по всьому світу, які були дуже розчаровані, коли компанія оголосила про скасування випуску нових «ноутов» в цьому році. Замість цього Samsung вирішила зосередитися на складних моделях Galaxy Z, які отримають підтримку фірмового електронного пера S Pen і інших функцій, раніше доступних тільки на пристроях Galaxy Note. 

«Отже, ось наші пропозиції: якщо не в 2021 році, як щодо нового флагмана Galaxy Note в першій половині 2022? Бути може, Samsung варто пропустити лінійку Galaxy S22 в наступному році і замість цього дати нам Note? Samsung може підтримувати всі свої флагманські лінійки, чергуючи їх, і при цьому радувати всіх своїх шанувальників! », – йдеться в описі петиції.

На момент написання новини петицію підписало більше 10 000 чоловік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.