Названо 5 причин купити новий iPhone 13, якщо у вас вже є iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є щасливим володарем iPhone 12? Здавалося б, навіщо вам iPhone 13? Але причини придбати його все ж є. Назвемо головні.

Заради крутого дисплея з частотою оновлення 120 Гц

Навряд чи базовий iPhone 13 отримає такий екран. Але якщо отримає, то це буде перша причина. Справа в тому, що LTPO-екран з адаптивною частотою від 0 до 120 Гц дозволить заощадити заряд акумулятора, а також забезпечить більш плавну прокрутку. Ну і в іграх буде веселіше.

Новий дизайн, всі знатимуть, що у вас саме новий айфон

У базового iPhone 13 одна незаперечна перевага перед iPhone 13 Pro. Він буде виглядати не так, як iPhone 12. Все завдяки розташуванню датчиків тильній камери діагонально. Такого раніше в айфонах не було.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Батарея більше, працювати буде довше

Також найважливіший фактор. Передбачається, що нові айфони працюватимуть довше, ніж всі попередні. Все завдяки збільшеним акумулятором .

Знімати буде явно краще

Датчики зображення збільшаться. А це означає, що захоплення світла стане більше. Що неминуче призведе до високої якості знімків днем ​​і вночі.

Реверсивна зарядка

Заряджати інші гаджети iPhone 12 зможе на 100%. Класна функція. Якщо її потужність буде хоча б 10 Вт, це одна з причин для покупки смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.