У продаж надійшов недорогий смартфон, який перевершив iPhone X

Останні два місяці ЗМІ активно публікують інформацію про те, що ряд китайський компаній займаються створенням справжнього клону iPhone X, який буде повторювати оригінальну модель, але при цьому зможе похвалитися набагато більш привабливим цінником. Вчора, 29 січня, в продаж нарешті поступив недорогий смартфон, який представляє з себе клон продукту «яблучної» корпорації, але зумів в чомусь навіть перевершити оригінал.

Йдеться про смартфон Oukitel U18, продажі якого вже почалися. Новинка коштує в 7-9 разів менше продукту Apple, але при цьому пропонує схожі функціональні можливості. Телефон оснащений екраном з вирізом у верхній частині, аналогічним такому як в iPhone X. Єдина різниця в тому, що в смартфоні «яблучної» корпорації дисплей займає весь простір, тоді як в китайському продукті знизу є відступ.

Смартфон Oukitel U18 оснащений 5,85-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1512 на 720 пікселів (HD +) і співвідношенням сторін 21:9, 8-ядерним процесором MediaTek MT6750T з тактовою частотою 1,5 ГГц, графікою Mali-T860, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійний основний (16 Мп + 5 Мп) і 13 Мп фронтальною камерою, роз’ємом USB Type-C, а також літій-полімерною акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Задня кришка китайського смартфона бюджетного рівня виконана з металу, а на ній можна виявити здвоєну фотокамеру з вертикальним розташуванням, а також розташований прямо під нею дактилоскопічний сканер відбитків пальців круглої форми, гострий недолік якого відчувають багато власників iPhone X. Виробник також заявляє підтримку технології Face ID , але працює він за рахунок програмних алгоритмів.

Габарити новинки складають 150,5 х 73,2 х 10 мм, тоді як вага всього телефону – 214 грамів. Виробник обіцяє оновити смартфон Oukitel U18 до операційної системи Android 8.0 Oreo в самий найближчий час.

Купити Oukitel U18 з безкоштовною доставкою в Україну можна тут.

джерело: akket.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.