Блогер розібрав захищений смартфон Nokia XR20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений минулого місяця захищений смартфон Nokia XR20 розібрали на YouTube-каналі PBKreviews. Блогер поставив собі за мету оцінити ремонтопридатність пристрою, а також з’ясувати, що забезпечує йому міцність.

В першу чергу автор відео зазначив обробку гумою бічних граней і торців Nokia XR20. Це не тільки дозволяє надійно утримувати пристрій в руці, але і пом’якшує удари при падінні. За міцність корпусу новинки відповідає алюмінієва рамка, яка не дозволила зігнути навіть майже розібраний смартфон. Крім того, тильна кришка Nokia XR20 виготовлена ​​з посиленого пластику.

Захист смартфона від пилу і води за стандартом IP68 забезпечують гумові прокладки, розташовані навколо порту USB Type-C і динаміка. Однак ремонтопридатність Nokia XR20 не вразила блогера. За його словами, незважаючи на спеціальні язички, витягти акумулятор вдалося, тільки доклавши зусиль, оскільки він кріпився великою кількістю клею.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для заміни передньої панелі смартфона буде потрібно майже повна його розбирання. За підсумками демонтажу ремонтопридатність Nokia XR20 була оцінена в 6,5 бали з 10 можливих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.