Показали Realme Flash c магнітною зарядкою: характеристики і перші знімки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не чекаючи презентації, інсайдери опублікували детальний список характеристик смартфона. Крім того, в мережі з’явилася і присвячена влаштуванню фотосесія, учасниками якої стали і нові аксесуари бренду з підтримкою технології бездротової зарядки MagDart.

Згідно витоку, realme Flash (в деяких джерелах – realme GT Flash) буде оснащений 6,7-дюймовим sAMOLED-дисплеєм Samsung E4 з підтримкою динамічної частоти оновлення в діапазоні від 1 до 120 Гц. «Серцем» пристрою стане процесор Snapdragon 888+, що працює в зв’язці з оперативною пам’яттю LPDDR5 і накопичувачем стандарту UFS 3.1.

Смартфону також приписують акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою проводового блоку живлення потужністю 65 Вт і 50-ватних бездротових док-станцій. Завдяки набору магнітів під поверхнею задньої кришки він буде сумісний і з 15-ватним компактним зарядним пристроєм MagDart. Крім того, за даними інсайдерів, апарат обзаведеться модулем NFC для безконтактної оплати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тильній стороні realme Flash розміститься вертикальний блок основної камери з двома 50-мегапіксельними датчиками Sony IMX766, один з яких отримав функцію OIS, а також 2-мегапіксельним допоміжним сенсором. Роздільна здатність фронтальної камери складе 32 Мп.

Дата презентації і ціна realme Flash виробником ще не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.