Корисна функція для власників Android-смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно з’явилась корисна функція для мобільних додатків від Яндекс для Android-гаджетів. Тепер користувачі зможуть перекласти тексти з завантажених картинок.

Під час перекладів сторінки, будуть котируватися не тільки написи з тексту, а й написи зображеннях: на картинках, рекламі, тощо. Для того, аби скористатись даною функцією потрібно обрати пункт в контекстному меню. Завдяки йому користувач швидше здійснить покупки з іноземних сайтів, адже опис товарів автоматично переводитися на потрібну вам мову.

Крім Цього, тепер набагато простіше стане читати іноземні ресурси, а також користуватися мобільними зарубіжними додатками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується перекладів текстових зображень Яндекс, А також в Яндекс браузері, то тепер на Аndroid-пристроях це буде доступно завдяки комбінаціям технологій машинного перекладу і комп’ютерного зору. По початку програма буде знаходити на сторінці зображення і за допомогою комп’ютерного бачення на них виділяє текст, після чого текст автоматично відправляється в Яндекс.Перекладач, якому доступно 47 мов для перекладу в смартфоні.

Спочатку ця функція буде доступна тільки в комп’ютерних браузерах, а згодом з’явиться в додатках на смартфонах. Ця функція користується великим попитом серед користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.