iPhone отримає більш ємну батарею. Товщина корпусу не зміниться

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти повідомляють: Apple розчистить внутрішній простір своїх гаджетів, щоб поставити більш місткі акумулятори. Як це буде зроблено?

Все завдяки інтегрованим пасивним пристроям

Звільнити внутрішній простір Apple сподівається за рахунок інтегрованих пасивних пристроїв (IPD). Це електронні компоненти, в яких основні складові вбудовані в один корпус або на одну підкладку.

Використання таких мікросхем дозволяє істотно зменшити займаний простір, знизити вагу і підвищити надійність роботи. Адже в компактному чіпі не потрібно безліч інтерфейсів між його частинами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У випадку з продукцією Купертіно, як стверджує джерело, під мініатюризацію підпадуть периферійні чіпи. В iPhone це напевно буде модуль антени-підсилювача, движок тактильної віддачі Taptic Engine і модем зв’язку. Останній якраз помітно виріс в розмірах через підтримку 5G в iPhone 12.

Чутки підтверджують збільшення батарей в iPhone 13

На початку червня інсайдер під ніком l0vetodream опублікував параметри акумуляторів , які будуть встановлені в наступному поколінні айфонів. У порівнянні з iPhone 12 їх ємність дійсно зросте:

  • iPhone 13 mini – 2406 мАг проти 2227 мАг в 12 mini;
  • iPhone 13 – 3095 мАг проти 2815 мАг в iPhone 12;
  • iPhone 13 Pro – 3095 мАг проти 2815 мАг в 12 Pro;
  • iPhone 13 Pro Max – 4352 мАг проти 3687 мАг в 12 Pro Max.

Однак в травні видання MacRumors розповіло про побачені схемах нових айфонів: апарати стануть товщими. Правда, зміна пов’язана з модулем камери. Але є ймовірність, що його довелося винести далі над основним корпусом задля виокремлення місця для місткого акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.