Samsung уточнила долю серії смартфонів Galaxy Note

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні заходу Unpacked компанія поставила крапку в низці чуток про майбутнє фірмової серії смартфонів зі стилусом. Виробник електроніки офіційно заявив, що нової моделі Galaxy Note користувачам чекати не варто – в усякому разі, в цьому році.

Незважаючи на відмову від нового Note, компанія пообіцяла, що ексклюзивні функції представлених раніше моделей лінійки будуть підтримуватися іншими фірмовими пристроями. Зокрема, Samsung пообіцяла показати на прийдешньої презентації нові можливості третього покоління складних смартфонів, включаючи розроблене спеціально для них електронне перо S Pen.

«Замість того щоб на цей раз представити новий Galaxy Note, ми розширимо його функції на більшу кількість пристроїв Samsung Galaxy. А поки зробіть позначку в своїх календарях і налаштуйтеся на наш захід Unpacked 11 серпня, щоб побачити, що буде далі », – повідомляється в оголошенні на сайті компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Втім, Samsung поки не оголошувала про остаточну відмову від серії Galaxy Note. Ще в березні цього року глава компанії заявив, що з нетерпінням чекає нового Note в наступному році, натякаючи на можливий перезапуск лінійки у 2022-му.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.