Названо головні технічні особливості Xiaomi Mi 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійний інсайдер Ice Universe опублікував новий звіт, присвячений майбутньому флагману Xiaomi. У ньому він повідомив про ключові специфікаціях готується до релізу смартфона, анонс якого очікується тільки через кілька місяців.

З огляду на, що Xiaomi Mi 11 був представлений в грудні 2020 го, аналітики припускають, що прем’єра нової моделі відбудеться приблизно в той же період цього року. Флагману бренду приписуються 4-нм мобільний процесор Qualcomm Snapdragon 898 з максимальною тактовою частотою 3,09 ГГц і високою енергоефективністю, і LTPO-дисплей з підтримкою варіативної частоти поновлення в діапазоні від 1 до 120 Гц.

Інсайдери також припускають, що виробник оснастить Xiaomi Mi12 подекранним селф-модулем і основною камерою з 200-мегапіксельним головним сенсором і підтримкою технології об’єднання 16 сусідніх пікселів в один для підвищення світлочутливості. Крім того, Xiaomi Mi12, за чутками, буде підтримувати технології швидкої дротової і бездротової зарядки потужністю 120 і 100 Вт відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші специфікації, точна дата анонса і ціна апарату поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.