Realme презентувала на українському ринку моделі Realme 8, Realme 8 Pro та Realme GT

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme офіційно презентувала на українському ринку три нові моделі, які входять до різних цінових сегментів. У продаж поступили моделі Realme 8 (поступить у продаж за акційною ціною 6999 гривень 10 серпня), а через 6 днів у продаж поступлять Realme 8 за ціною 8499 гривень та Realme GT за ціною 17999 гривень.

Realme 8 та Realme 8 Pro на даний момент входять до найбільш успішного середньобюджетного модельного ряду. Компанія презентували ці смартфони з використанням стратегії dual Flagship (подвійний флагман). Моделі вийшли одночасно з чіпсетами MediaTek Helio G95 та Qualcomm Snapdragon 720G. У Pro-моделі використовується Qualcomm Snapdragon 720G, який раніше зарекомендував себе у попередньому поколінні, а на Realme 8 – чіпсет MediaTek Helio G95 з системою рідинного охолодження.

В плані автономності моделі також демонструють себе непогано. У Realme 8 встановлений акумулятор об’ємом 5000 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки Dart Charge 30W, що дозволяє зарядити смартфон за 65 хвилин. Realme 8 Pro оснащений акумулятором об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки SuperDart 50W, що дозволяє повністю зарядити смартфон за 47 хвилин. Моделі підтримують реверсивну зарядку, завдяки чому їх можна використовувати, як павербанк.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель Realme 8 оснащена основною камерою з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 8 МП, макро 2 МП та монохромний 2 МП. У Realme 8 Pro встановлена основна камера Samsung HM2 108 МП 2 покоління формату 1/1.52 дюйма, що дозволяє моделі демонструвати чудові показники у своєму ціновому сегменті в плані фотоможливостей.

Realme GT став одним з найбільш доступних флагманських смартфонів, що працює на флагманському чіпсеті Qualcomm Snapdragon 888. Модель на 20 відсотків швидша та на 50 відсотків більш енергоефективніша за попередницю. Realme GT набирає 750000 балів у бенчмарку AnTuTu. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки SuperDart 65W, що дозволяє зарядити смартфон від нуля до ста відсотків за 35 хвилин.

Модель оснащена AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6.43 дюйма, роздільна здатність при цьому складає FullHD+, а частота оновлення – 120 Гц. Смартфон оснащений парою датчиків освітленості, стереодинаміками, підтримкою Hi-Res Audio, мініджеком 3.5 міліметра та вдосконаленим вібромотором. У нього встановлена основна камера з головним сенсором Sony IMX682 64 МП, ультрашироким 8 МП та макро 2 МП, а також фронтальною 16 МП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.