Стали відомі характеристики нового середньобюджетного смартфона Realme 8s

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme готує черговий середньобюджетний смартфон Realme 8s з новим дизайном, чіпсетом MediaTek Dimensity 810 і можливістю розширення оперативної пам’яті.

Напередодні швидкого анонса Realme 8s, видання 91mobiles поділилося першими рендерами, які розкривають новий дизайн задньої панелі девайса.

З чуток, смартфон отримає чотири камери з основним сенсором на 64 Мп. Практично всю лицьову частину займає 6,5-дюймовий дисплей з частотою оновлення 90 Гц, роздільною здатністю Full HD + і вирізом під селф-камеру на 16 Мп. Сканер відбитків пальців вбудований в кнопку включення на бічній грані. Крім того, новинка оснащена портом USB Type-C і 3,5-мм роз’ємом для навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Realme 8s буде працювати на чіпсеті MediaTek Dimensity 810 в парі з 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ вбудованої пам’яті. Як і інші недавно випущені телефони холдингу BBK, новий гаджет Realme отримає можливість збільшення оперативної пам’яті на 5 ГБ за рахунок вбудованого накопичувача. Серед інших відомих характеристик – батарея ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт і встановлена ​​ОС Android 11 з оболонкою Realme UI 2.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.