Названо останній смартфон Nokia, який розчарує багатьох

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В минулому бренд Nokia був на піку своєї популярності, всі користувались його телефонами, але зараз техніка під даним брендом більше розчаровує, ніж вражає. Якщо з кнопковими телефонами компанія справляється добре, то з смартфонами не все так просто. Частина останніх випущених смартфонів Nokia не вражають своїми характеристиками, а зараз буде названо останній смартфон Nokia, який розчарує багатьох.

В мережі уже почали з’являтись перші огляди смартфона, як в письмовому вигляді, так і в форматі відео. І практично всі розчаровані, і головне розчарування полягає в відношенні характеристик та ціни. Характеристики тут нічим особливим не виділяються, а ціна дивує, так як становитиме вона близько 600 дол.

Щодо характеристик, то отримає Nokia XR20 IPS дисплей розміром 6,67 дюйма з роздільною здатністю FullHD + та частотою оновлення 60 Гц. Працюватиме смартфон на процесорі Qualcomm Snapdragon 480 з 6 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб внутрішньої. Основна камера складатиметься з двох датчиків – 48 Мп та 13 Мп, а фронтальна – 8 Мп. Акумулятор тут буде ємністю 4630 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо порівнювати характеристики даного смартфона із іншими наявними на ринку, то ціна такого пристрою повинна бути не більше 250 дол, але виробник вирішив по-іншому. На основі чого спитає ви встановлена така ціна? На основі того, що Nokia XR20 отримав міцний корпус за стандартом MIL-STD810H, витримує падіння з висоти 1,8м, а також отримав рівень захисту від води та пилу IP68. Екран покритий захисним склом Gorilla Glass Victus.

Чи вартий смартфон таких грошей на основі вищеперерахованих характеристик, які він отримав? Як на нас, то не зовсім. Так, міцний корпус для багатьох є перевагою, але характеристики все ж бажають бути кращими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.