Названо смартфони Xiaomi, які отримають Android 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтернеті з’явився оновлений список пристроїв Xiaomi, Redmi і POCO, власники яких можуть розраховувати на апгрейд прошивки. При цьому перелік підтримуваних моделей помітно змінився в порівнянні з травневим звітом інсайдерів.

Судячи по новому неофіційному списку, без оновлення до MIUI 13 залишаться смартфони серій Xiaomi Mi9, Mi CC9, Mi Note 10, лінійки Redmi 9, Redmi K20, Note 8, а також POCO C3 і M2. Винятками з «чорного списку» імовірно стануть глобальна версія Redmi Note 9 і Xiaomi Mi Note 10 Lite, для яких уже вийшла бета-версія свіжої прошивки.

За запевненням інсайдерів, Android 12 точно буде доступна для Xiaomi Mi11, Mi10, Mi10 Pro, Mi10 Ultra, Mi 10T, Mi 10T Pro і Redmi K30S Ultra. Ці пристрої, згідно мережевих джерел, отримають апдейт в рамках першої хвилі. У число «першопрохідців», ймовірно, увійдуть Redmi Note 10, K40, K30 і K20, а також смартфони Redmi 9 і 10x. Крім того, в списку відзначені Black Shark 2/2 Pro, 3/3 Pro, 3S, 4 і 4 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точна дата виходу стабільної версії MIUI 13 поки невідомо. Варто відзначити, що, як і раніше, опублікований інсайдерами списку не підтверджений розробниками прошивки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.