OnePlus 10 Pro показали на реалістичних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча до анонсу OnePlus 10 ще кілька місяців, в мережі вже з’явилися рендери нових смартфонів. Зображення, опубліковані автором YouTube-каналу Concept Creator, демонструють відсутність вирізу в екрані під селфі-модуль і незвичайний для бренду блок основної камери смартфона.

Судячи з Рендер, він розміститься у верхній центральній частині тильної панелі OnePlus 10 Pro і буде мати форму кола, обрамленого хромованим кільцем. До складу основної камери смартфона увійдуть два сенсора величезних розмірів, що забезпечують якісну зйомку при поганому освітленні.

Очікується, що флагман оснастять об’єктивом з лінзою Bionic, завдяки якій автофокус буде спрацьовувати менш ніж за мілісекунду, що в 5-10 разів швидше, ніж в актуальних моделях. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 10 Pro

Ще однією фішкою OnePlus 10 Pro повинна стати подекранная фронтальна камера. Дисплей, як і у попередника, матиме загнуті з боків краю. Топової версії OnePlus 10 приписують AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1440х3216 пікселів і адаптивної частотою оновлення 120 Гц.

З огляду на, що OnePlus 9 був представлений в березні поточного року, очікується, що наступне покоління флагманів з’явиться на початку весни 2022.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.