Новий флагман Huawei став смартфоном з кращими камерами в історії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора представили нові смартфони лінійки Huawei P50, і фахівці DxOMark вже встигли оцінити камеру старшої моделі P50 Pro. Як і слід було очікувати, вона стала лідером в рейтингу, отримавши найвищий бал за всю історію.

Камеру Huawei P50 Pro оцінили в 144 бали. Колишній лідер рейтингу – Xiaomi Mi 11 Ultra – міг похвалитися 143 балами. Селфі-камера новинки теж стала кращою, зайнявши зі своїми 106 балами перше місце у відповідному рейтингу фронталок.

Експерти DxOMark високо оцінили основний датчик на 50 Мп і монохромний модуль на 40 Мп. Вони забезпечують точну передачу кольору, широкий динамічний діапазон і відмінну деталізацію. Знімки з зумом, зроблені на 64-Мп перископну модуль, виявилися не менш вражаючими. Нічні фотографії теж назвали сильною стороною телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці похвалили і відеозйомку на смартфон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.