Realme оголосив дату початку продажів одразу трьох флагманів – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повільно але невпинно. realme оголосив дату початку продажів одразу трьох флагманів у своїх цінових категоріях: realme 8, realme 8 pro realme GT

Xiaomi знову нервує. realme оголосили дату продажу одразу трьох флагманів у своїх цінових категоріях

Сьогодні realme, найбільш динамічний бренд смартфонів у світі, оголосив старт продажів на ринку України одразу трьох новинок: realme 8 – 10 серпня з акційною ціною 6999 грн, 16 серпня надійдуть у продаж з спеціальними цінами 8499 грн realme 8, та 17999 грн realme GT.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Моделі realme 8 та 8 Pro належать до найуспішнішої на сьогоднішній день лінійки смартфонів середнього цінового сегмента. При випуску цих смартфонів компанія використовувала стратегію dual Flagship – подвійного флагмана. Вихід відразу двох телефонів на різних платформах MediaTek Helio G95 і Snapdragon 720G, став відмінним стратегічним ходом бренду для залучення більшої кількості шанувальників. Класний дизайн, продуктивність, місткі батареї, швидка зарядка – саме те, що потрібно діловій людині. Відрізняє моделі те, що одна з них, realme 8, орієнтована на продуктивність та ігри, а інша, realme 8 Pro – на камеру. І тут все залежить від ваших уподобань. У будь-якому разі, це кращий вибір в своєму ціновому сегменті.

Обидва смартфони оснащені Super AMOLED дисплеями в 6.4 “з роздільною здатністю 1080p (Full HD) і частотою відгуку 180 Гц. Зображення насичене і яскраве навіть на сонці. Екран ідеально підходить для фільмів і відео. В дисплей вмонтовано сканер відбитків пальців з підвищеною швидкістю розпізнавання і розблокування, а також фронталка в 16 Мп.

У телефонів яскравий та стильний дизайн. Обидві моделі тонкі, легкі та чудово лежать в руці.

Автономність обох апаратів також на висоті. Якщо у 8-ки батарея в 5 000 мАг наповнюється швидкою 30-ватної зарядкою Dart Charge за 65 хвилин, то 8 Pro може похвалитися акумулятором місткістю 4500 мАч і 50-ватною зарядкою SuperDart, готовою повернути вас до роботи всього за 47хв. до 100% і до 50% заряду – всього за 17 хвилин. Є режим реверсивної зарядки для використання в якості павер-банку. Обидві моделі підтримують режим супер-енергозбереження.

Що стосується заліза, то на 8 Pro встановлена ​​вдосконалена версія чіп сету, що чудово зарекомендував себе на 7 моделі – Snapdragon 720G. А ось на realme 8 стоїть процесор Helio G95 з системою рідкого охолодження – найпродуктивніший для смартфонів ігрового рівня. Цей 8ми ядерний чіп і графічний процесор ARM G76 забезпечать вам високу продуктивність, комфортний геймінг без перегріву, гальмування та відмінну графіку.

Камера realme 8 складається з основного блоку на 64 Мп, надширококутного 8-Мп з кутом огляду 119 °, макромодуль 2 Мп для зйомки з відстані 4 см і монохромний модуль 2 Мп для створення стильних портретів. Є просунуті режими для креативних фото і відео. Оновлений режим нічної зйомки допоможе робити яскраві і чіткі фотографії при недостатньому освітленні. Одночасна зйомка на основну і селфі-камеру дозволить зробити оригінальний відеоряд в режимі даблвью.

 А ось встановлена ​​на realme 8 Pro камера, заснована на удосконаленому датчику Samsung HM2 108MP другого покоління 1 / 1,52 дюйма, обіцяє вивести смартфон в лідери в області фотографії. Переваги використання інноваційної камери: більш чітка якість фотографій, навіть при яскравому освітленні; збалансована загальна експозиція з яскравими фарбами і чіткими деталями як в яскравих, так і в темних областях; технологія з’єднання 9-в-1 пікселів і максимальною роздільною здатністю 12000 × 9000 для забезпечення кращої якості зображення; висока чіткість зуму завдяки новій технології In-Sensor Zoom, просунутий нічний режим.

У новому зоряному режимі realme також запустила перше в світі зоряне покадровое відео на смартфонах. Є режим tiltshift, який робить чіткою частину знімка, розмиваючи іншу, створюючи відчуття мініатюрного казкового світу.

  Доступні також і такі фільтри для створення оригінальних портретів як: неоновий портрет для стильних фото, динамічний портрет з боке для створення ефекту руху і кольоровий портрет AI. Також можна використовувати такі фішки: вирівнювання об’єкта в кадрі, кінематографічний і PRO-режим, прискорена і уповільнена зйомка.

Що до realme GT – це найдешевший флагман на базі однокристальної системи Snapdragon 888. Флагманська платформа новинки  на 20% швидше і на 50% енергоефективніше попередниці. гealme GT оснащено найшвидшою оперативною пам’яттю LPDDR5 і флеш-пам’яттю UFS 3.1. Смартфон набирає більш 750 000 балів в AnTuTu. Він отримав сучасний 6,43-дюймовий екран AMOLED роздільною здатністю FHD + з частотою оновлення зображення 120 Гц, два датчики зовнішньої освітленості на передній і задній панелях, стереодинаміки, підтримку Hi-Res Audio. GT має роз’єм 3,5 мм для підключення навушників і вдосконалений вібромотор. Смартфон оснащено  датчиками зображення роздільною здатністю 64 Мп (Sony IMX682), 8 і 2 Мп, а також фронтальною камерою в  16-мегапікселів. realme GT доповнили системою тривимірного рідинного охолодження нового покоління, яка дозволяє ефективно знижувати температуру корпусу як при роботі, так і при зарядці. Акумулятор ємністю 4500 мАг підтримує швидку зарядку SuperDart на 65 Вт. Від нуля до ста він заряджається за 35 хвилин.

Смартфон працює під управлінням нової оболонки realme UI 2.0 на базі операційної системи Android 11, яка підвищує загальну продуктивність системи. Для українських користувачів в продажу доступний варіант дизайну – гоночний жовтий. Його розробляли протягом 9 місяців. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.