OPPO представила нове покоління технології швидкої зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На заході Flash Charge Open Day компанія OPPO показала свої останні досягнення в області швидкої зарядки. Вендор також представив свою вдосконалену технологію Flash Charge, за словами OPPO, здатну задовольнити широкий спектр потреб навіть в екстремальних умовах.

«Розробка технології OPPO VOOC Flash Charge заснована на інноваціях у всій системі швидкої зарядки, яка складається з адаптера для зарядки, зарядного кабелю, PMIC, акумулятора і багато чого іншого», – сказав головний науковий співробітник OPPO VOOC Flash Charge Джефф Чжан. 

За запевненням бренду, OPPO завжди ставить в пріоритет ефективність і безпеку. Тому компанія при розробці VOOC Flash Charge впровадила п’ятикратну систему захисту для підвищення безпеки технології. Крім цього виробник розглядає і інші підходи до своєї розробки: вивчає нові матеріали, алгоритми штучного інтелекту, дизайн зарядки і інші чинники, які можуть бути використані для впровадження подальших інновацій.

Мова йде про запобіжник з меншим опором, перемикачі з нітриду галію (GaN), композитному токос’емник, чіпі безпеки акумулятора, а також його внутрішньому дизайні. Крім того, технологія розумної зарядки OPPO здатна забезпечити помітне поліпшення багатьох аспектів роботи акумулятора, в тому числі:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Більш тривалий термін служби акумулятора, при якому його ємність підтримується на рівні 80% від його первісної після 1500 циклів зарядки при забезпеченні потужності 65 Вт SuperVOOC і повної зарядки / розрядки.
  • Більш швидка швидкість зарядки при певних сценаріях
  • Балансування швидкості зарядки і температури смартфона, що дає можливість користуватися пристроєм під час швидкої зарядки без будь-якого дискомфорту.

Що стосується зарядки в екстремальних умовах, рішення для зарядки при наднизьких температурах OPPO використовує інтелектуальні алгоритми для визначення оптимальних показників. Результати випробувань показують, що акумулятор здатний підвищувати температуру з -20 ℃ до 10 ℃ всього за десятки секунд, що дозволяє заряджати його в звичайному режимі. OPPO прагне надати користувачам зарядку нового покоління: вона розроблена для того, щоб досягти успіху в будь-якій ситуації, дозволяючи заряджати пристрої в будь-який час і в будь-якому місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.