Названі кращі Android-смартфони 2021 року

Доступний апарат Samsung і флагман від OnePlus увійшли в список рекомендованих для покупки смартфонів. Про це повідомляє видання Android Authority. Журналісти медіа заявили, що в 2021 році необов’язково купувати тільки актуальні пристрої. «Звичайно, завжди весело мати новітні та кращі технології, але ви можете заощадити багато грошей, купивши торішні пристрої», – зауважили автори.

У список рекомендованих до придбання телефонів увійшов Samsung Galaxy S20 FE, який укладачі рейтингу назвали одним з кращих девайсів 2020 року. Апарат відзначили за ємний акумулятор, повноцінний телеоб’єктив, наявність слота під карту пам’яті.

У список потрапив флагман LG V60. Пристрій з вісьмома гігабайтами оперативної пам’яті, величезним екраном, значною автономністю і захистом від вологи. Також в матеріалі були перераховані Sony Xperia 5 II і OnePlus 8 Pro, які укладачі топа назвали підходящими на заміну популярним моделям девайсами.

Доступний Google Pixel 4a був відзначений як один з кращих смартфонів 2020 року. У тому числі журналісти похвалили девайс за тривалу підтримку виробника. Asus Zenfone 7 назвали інноваційним пристроєм з безрамковий OLED-екраном і гібридної камерою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я